Aakku Ngeunaan Kami - Shenzhen Tianfeng International Technology Co,.Ltd.
office-img41

Profil Perusahaan

Urang diadegkeun dina 2002, nu mangrupakeun produsén ngarah sarta éksportir of switching catu daya, adaptor, bank kakuatan, catu daya LED, catu daya DC-ATX, chargers, kakuatan inverter.Urang ogé bisa ngarancang jeung rancang produk catu daya kalawan spésifikasi nurutkeun rupa tungtutan konsumén béda.pabrik urang lokasina di Dongguan boga leuwih ti 400 pagawe.Kami parantos nampi ISO 9001, QCAC, ROHS, sertipikat CE.Kalolobaan produk urang minuhan CE, FCC na ROHS Standar.

about us2
about us1

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Kalawan leuwih 18 taun pangalaman dina rarancang jeung pabrik switching catu daya, kami geus ngadegkeun hubungan jangka panjang kalayan ratusan konsumén badag dina widang kontrol industri, Telecom, LED, tampilan jeung cahaya wangunan, lift, parabot laser, TV. jeung siaran, sistem komputer, alat-alat médis, kontrol kaamanan, sistem otomotif, alat-alat perbankan, urang ogé supplier ngarah tina converters kakuatan DC-DC.kami salawasna nyobian nyadiakeun konsumén urang jeung solusi pikeun catu daya kalawan kualitas luhur jeung reliabilitas dina harga kalapa.Produk dina séri ieu ngandung leuwih ti 40 rupa solusi pikeun pertambangan PC, industri PC, ALL-IN-Hiji PC, Cash Registers, set-top box, mobil-wireless mindahkeun jeung mobil DVR, utamana ngawengku sakabéh sarat catu daya pikeun PC mobile.

Naha Milih Kami?

Kami pilihan kahiji anjeun dina widang aplikasi ATX anyar.Éta substitutes tina catu daya AC-ATX tradisional, tanpa kalemahan generasi AC-ATX panas badag, inefficiency, volume gede pisan jeung beurat beurat.Séri ieu ngagaduhan efisiensi anu luhur sareng ukuran super leutik ku nerapkeun topologi panyampurnaan sinkron canggih sareng kombinasi multi-fase sareng pengontrol IC profésional.Naha anjeun milarian produk catu daya kaluar-rak atanapi solusi anu disaluyukeun pikeun nyumponan syarat aplikasi khusus anjeun, Kami yakin pikeun nawiskeun anjeun solusi kakuatan total sareng janten mitra kakuatan anu dipercaya. Misi kami nyaéta nawiskeun anjeun PSUS anu pangsaéna , kinerja jeung panyalindungan pikeun sistem Anjeun sareng komponenana.let Power never ending !

banner60