Aakku FAQs - Shenzhen Tianfeng International Technology Co,.Ltd.

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naha panambang ASIC patut?

Sacara umum, langkung seueur anjeun tiasa investasi dina rig pertambangan ASIC, langkung ageung kauntungan anu anjeun tiasa ngahasilkeun....
Puncak pasar ASIC panambang sapertos Bitmain's Antminer S19 PRO bakal ngajantenkeun anjeun balik antara $8,000 dugi ka $10,000, upami henteu langkung.

Naon catu daya anu kuring peryogikeun pikeun pertambangan?

Catu daya kedah sahenteuna 1200W,
nawiskeun kakuatan ka genep kartu grafik, motherboard, CPU, mémori, sareng komponén sanésna.

Sabaraha watt anjeun peryogi pikeun rig pertambangan?

Pikeun ngamimitian, kartu grafik dina rigs pertambangan dianggo 24 jam sapoé.
Éta nyandak kakuatan anu langkung ageung tibatan ngotéktak Internét.
A rig jeung tilu GPUs bisa meakeun 1.000 watt kakuatan atawa leuwih lamun éta ngajalankeun,
sarimbag gaduh unit AC jandela ukuran sedeng dihurungkeun.

Naha anjeun tiasa nganggo 2 PSU pikeun pertambangan?

Nyambungkeun sababaraha PSU ka hiji rig pertambangan
Upami rig anjeun peryogi PSU 1600W,
Anjeun tiasa gantina ngagunakeun dua 800W PSU dina rig sarua.Pikeun ngalakukeun ieu,
Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyambungkeun sekundér PSU 24-pin ka splitter 24-pin.

Sabaraha RAM Abdi peryogi pikeun pertambangan?

RAM - RAM anu langkung luhur henteu hartosna anjeun nampi kinerja pertambangan anu langkung saé,
ku kituna kami nyarankeun make mana antara 4GB na 16GB RAM.

Sabaraha GPU kuring peryogi pikeun pertambangan?

GPU mangrupikeun bagian anu paling penting dina sadaya pangaturan rig pertambangan sabab éta komponén anu ngahasilkeun kauntungan.
Disarankeun anjeun mésér genep GTX 1070 GPUs.

Naha pertambangan teuas dina GPU?

Upami anjeun ngajalankeun setelan pertambangan anjeun 24/7 dina suhu anu luhur- luhureun 80 oC atanapi 90 oC -
GPU tiasa ngadukung karusakan anu parah mangaruhan umurna

Naon crypto panggampangna pikeun tambang?

Cryptocurrencies panggampangna pikeun kuring
Grin (GRIN) The cryptocurrency Grin, anu dina waktos nyerat gaduh nilai,
nurutkeun CoinMarketCap, tina € 0,3112, bisa ditambang kalawan GPUs....
Ethereum Klasik (ETC) ...
Zcash (ZEC) ...
Monero (XMR) ...
Ravencoin (RVN) ...
Vertcoin (VTC) ...
Feathercoin (FTC)

Naha pertambangan masih nguntungkeun 2021?

Naha Pertambangan Bitcoin Nguntungkeun atanapi Patut di 2021?Jawaban pondok nyaéta enya.
Jawaban anu panjang ... éta pajeulit.
Pertambangan Bitcoin dimimitian salaku hobi anu mayar ogé pikeun anu ngadopsi awal anu ngagaduhan kasempetan pikeun kéngingkeun 50 BTC unggal 10 menit,
pertambangan ti kamar tidur maranéhanana.

Rék gawé bareng jeung urang?