Warta

  • Good News !!!! 1800W 2000W Mining ATX Power Supply with RGB Fan Comes out !

    Warta Geuning!!!!1800W 2000W Pertambangan ATX Power Supply sareng Kipas RGB Kaluar!

    AYEUNA, Kami gaduh Power Supply Pertambangan énggal Kaluar sareng Kipas RGB, 2000W 220V Ngalihkeun catu daya psu pikeun asic antminer Ethereum S9 S7 L3 Rig Mining Computer Graphics ETH ZCAS miner MAX 2400W, Upami anjeun gaduh pamundut, wilujeng sumping anjeun naros
    Maca deui
  • All kinds of Miner Accessories Asic control board ,hash board ,power cable ect

    Sagala jinis Asesoris Miner papan kontrol Asic, papan hash, kabel listrik ect

    anyar alus!ayeuna urang tiasa nyayogikeun sagala jinis Asesoris panambang sapertos papan kontrol asic, papan keras, kabel listrik s17 T17 S17PRO S17E T17E, kipas m20s M21S m30S m31S, adaptor PDU pikeun panambang ect, upami anjeun ngagaduhan pamundut, mangga ngahubungi penjualan kami pikeun pitulung, kami bakal nyayogikeun anjeun harga pangsaéna, hatur nuhun ...
    Maca deui
  • how to choose a ATX PSU for GoldShell

    kumaha carana milih PSU ATX pikeun GoldShell

    Pilih catu daya anu cocog.Umumna disarankeun pikeun milih catu daya merek, langkung ti 600W kaluaran bakal janten pilihan anu langkung saé.Mangga tuturkeun léngkah di handap ieu: 1. Kahiji, pondok nyambungkeun 16. pin of 24pin port, nu mangrupakeun pin héjo (power_ On) jeung sagala pin hideung (GND).Inpormasi langkung seueur ...
    Maca deui
  • Happy New Year !

    Wilujeng taun énggal !

    Wilujeng Natal sareng Taun Anyar! mugia anjeun sareng kulawarga anjeun sadayana anu pangsaéna dina dinten-dinten anu bakal datang!Hatur nuhun pikeun sadaya pangrojong nu geus kaliwat, urang tianfeng kakuatan Urang bakal neruskeun usaha urang nyadiakeun beuki loba Power Supply pikeun anjeun!hatur nuhun
    Maca deui
  • Most Bitcoin Cloud Mining Companies are Scams

    Seuseueurna Perusahaan Pertambangan Awan Bitcoin mangrupikeun Scam

    Kusabab gampang pikeun perusahaan nyandak artos rakyat, teras henteu mayar.Perusahaan tiasa ngaku janten perusahaan pertambangan awan tanpa aya buktina leres-leres gaduh hardware naon waé.Janten émut: 99.9% perusahaan pertambangan awan mangrupikeun panipuan....
    Maca deui
  • Bitcoin mining seems crazy!

    pertambangan Bitcoin sigana gélo!

    Komputer pertambangan pikeun koin virtual?Naha pertambangan Bitcoin ngan ukur artos gratis?Nya, éta seueur, langkung ti éta!Upami anjeun hoyong katerangan lengkep ngeunaan pertambangan Bitcoin, tetep maca ... Bitcoin pertambangan dipigawé ku komputer husus.Peran panambang nyaéta pikeun ngamankeun jaringan ...
    Maca deui
  • How to choose a right mining Psu For your Miner?

    Kumaha carana milih Psu pertambangan anu pas Pikeun Panambang anjeun?

    Akhir-akhir ieu, seueur patarosan ngeunaan catu daya (PSU) naon anu dianggo pikeun pertambangan.Tt penting pikeun terang sabaraha kakuatan anu dibutuhkeun sistem anjeun atanapi upami anjeun badé ngumpul rig pertambangan, Ieu cukup saderhana pikeun ngitung draw kakuatan maksimum sistem anjeun....
    Maca deui