Produk

  • WD Ungu 4TB Panjagaan Hard Drive Internal 3.5 ″ HDD HD Harddisk pikeun CCTV DVR NVR

    WD Ungu 4TB Panjagaan Hard Drive Internal 3.5 ″ HDD HD Harddisk pikeun CCTV DVR NVR

    100% Asli Brand Anyar

    Kapasitas Panyimpenan Digital: 4TB

    Hard Disk Rotational Speed: 7200RPM

    Interface hard disk: Serial ATA-600

    Téhnologi konektipitas: SATA

    Faktor Bentuk Hard Disk: 3,5 inci

    Hard Disk Katerangan: Mechanical Hard Disk

     

     

  • IEI Téhnologi 300W ACE-R4130AP1-RS Server Equipment kakuatan suplai

    IEI Téhnologi 300W ACE-R4130AP1-RS Server Equipment kakuatan suplai

    Input
    Voltaseu 90 ~ 264 VAC Range Pinuh
    Frékuénsi 47 Hz ~ 63 Hz
    Input Ayeuna 6 A (RMS) @110 VAC, 3 A (RMS) @220 VAC
    Inrush Ayeuna 60 A max.pikeun 110 VAC, 80 A max.pikeun 220 VAC
    Kaluaran
    Voltaseu +3.3V/18A+5V/25A+12V/16A,-5V/0.5A,-12V/0.5A+5Vsb/2A
  • Anyar 21.5 23.8 inci i3 i5 i7 i9 aio sadayana dina hiji pc desktop pc komputer desktop monoblock

    Anyar 21.5 23.8 inci i3 i5 i7 i9 aio sadayana dina hiji pc desktop pc komputer desktop monoblock

    1: Kaayaan: Anyar

    2: Windows 11 Pro ORIGINAL + Mouse sareng Kit Keyboard

    3: Asesoris:19V / 200W catu daya

    4: spésifikasi: I7/12700 16+512

    5: OEM na ODM Orde Wilujeng sumping

  • WD Ungu 4TB Panjagaan Hard Drive Internal 3.5 ″ HDD HD Harddisk pikeun CCTV DVR NVR

    WD Ungu 4TB Panjagaan Hard Drive Internal 3.5 ″ HDD HD Harddisk pikeun CCTV DVR NVR

    100% Asli Brand Anyar

    Kapasitas Panyimpenan Digital: 4TB

    Hard Disk Rotational Speed: 7200RPM

    Interface hard disk: Serial ATA-600

    Téhnologi konektipitas: SATA

    Faktor Bentuk Hard Disk: 3,5 inci

    Hard Disk Katerangan: Mechanical Hard Disk

     

     

  • HDD 2.5 dina USB 2.0 SATA HDD Box HDD Hard Drive External Enclosure Case

    HDD 2.5 dina USB 2.0 SATA HDD Box HDD Hard Drive External Enclosure Case

    • eatures:
    • 1. Kalayan kabel USB "Y", 1 palabuhan USB
    • 3. Patuh jeung USB 2.0 / 1.1 standar
    • 4. Pikeun windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10, Mac OS 8.6 atawa engké
    • 5. Gampang pikeun cadangan data jeung bursa.
    • 6. Nyolok tur muter, pluggable panas tur fitur swappable panas nyieun alat ieu
    • 7. Slim jeung perumahan kompak.
    • 8. Gampang masang, teu merlukeun screws
    • spésifikasi:
    • Warna: Hideung, Bodas, Biru, Beureum
    • Ukuran: Approx.4,7 x 3 x 0,4 inci / 12 x 7,5 x 1,2 cm (P x L x T)
    • Beurat: 80g / 0.17lb
    • Pakét Kalebet:
    • 1 X SATA Hard Drive HD dipager
    • 1 X kabel USB
    • 1 X Mawa Kantong Kantong
  • 2.5″ HDD Enclosure External Portabel USB 3.0 2.5inch HDD Hard Disk Drive Case

    2.5″ HDD Enclosure External Portabel USB 3.0 2.5inch HDD Hard Disk Drive Case

    • spésifikasi:
    • Input terminal: Micro USB3.0
    • terminal kaluaran: 7 + 15 Kang Tata
    • Spésifikasi USB: standar USB3.0, mundur cocog sareng USB2.0, sacara téoritis mindahkeun laju nepi ka 5.0Gbps
    • Rojongan SATA3.0, mundur cocog sareng SATA2.0
    • Ngarojong colokan panas USB, nyolok sareng muter, henteu kedah pasang supir
    • Rojongan akselerasi UASP, supados speed SSD solidstate teuas drive ngapung kasarna gancangan: 10% -20%, ngarojong WIN8, WIN10 .SSD SATA3 solid state drive.panganteur USB3.0.
    • Rojongan ketebalan hard disk: 7.0MM sarta 9.5MM 2.5inch port serial (SATA 7 + 15PIN) hard disk, 12.5MM sarta 15MM hard disk kandel teu dirojong.

     

  • HDD USB 3.0 Sata 2.5 Inci Hard Drive External Enclosure Hdd Hd Mobile Disk Case Box

    HDD USB 3.0 Sata 2.5 Inci Hard Drive External Enclosure Hdd Hd Mobile Disk Case Box

    • Fitur:
    • Ngarojong sadayana standar 7mm / 9.5mm 2.5 inci SATA I / II / III HDD sareng SSD dugi ka 3TB (Max).
    • Sistem Operasi anu cocog: Windows 98 / 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10
    • Linux, Mac OS 9.1/10.8.4 di luhur.
    • Pamasangan alat bébas;hot-swap colokan jeung muter;indikator LED;euweuh reboot atawa supir tambahan diperlukeun;
    • Desain langsing jeung basajan tina 2,5 inci hard drive dipager, atawa rojongan casing, bisa ngarojong sagala 7 jeung 9,5 milimeter 2,5 inci SATA HDD SSD.
    • 70% Gancang ti USB tradisional 3.0 kalawan UASP Transfer Protocol;nu bisa ngagancangkeun maca jeung nulis laju SSD hard disk.
    • Casing dijieunna tina ABS Téknik Plastik mastikeun dampak gede.
    • Warna: Jelas (Sapertos gambar)
    • Bahan: Plastik ABS
    • Panyambung: Micro USB3.0 - B
    • ukuran: Approx.120 * 75 * 12 mm
    • eusi pakét:
    • Kasus HDD
    • 1 x Kabel Usb
  • HDD Case M2 Dual Protocol 2 In 1 Case Para Disco SSD M2 Case Portabel SSD Mini External M.2 SSD Enclosure

    HDD Case M2 Dual Protocol 2 In 1 Case Para Disco SSD M2 Case Portabel SSD Mini External M.2 SSD Enclosure

    • spésifikasi:
    • Ngaran produk: Alat bébas Dual protokol M2 SSD Enclosure
    • pikeun SATA / PCIE M-Key B & M-Key B konci Solid State Drive piringan
    • Bahan Kasus: Aluminium
    • Panganteur: Tipe C USB3.1 Gen2 10G
    • Warna: hideung, pérak, biru, beureum
    • Laju mindahkeun: SATA SSD laju mindahkeun data 6Gbps;
    • Nvme SSD laju mindahkeun data 10Gbps
    • Rojongan SSD panjangna: 22x30mm, 22x42mm, 22x60mm, 22x80mm
    • Panjelasan Produk
    • Protokol ganda M2 SSD Enclosure pikeun SATA / PCIE M-Key B&M-Key B konci Solid State Drive Disk
    • Ngarojong duanana NVME PCIe M-Key / M + B-Key SSD sareng protokol NGFF SATA M + B-Key SSD
    • Pangiriman tanggal panggancangna 10Gbps
    • Ngarojong SSD 2TB panggedéna
    • Ngarojong sababaraha panjang SSD 2230 2242 2260 2280
    • Kasaluyuan lega
    • Ngarojong fungsi OTG dina handphone & PC, ngarasakeun video iraha wae mana;
    • Nyadangkeun file penting dina PC dina sababaraha detik
    • Nyata Tipe C USB3.1 Gen2 10Gbps
    • Pangiriman data 10Gbps, gampang nransper file dina sababaraha detik
    • (Laju kaluaran gumantung kana jinis SSD anu anjeun anggo, kabel kaluaran, sareng kinerja komputer, NGFF (5Gbps téoritis), 10Gbps téoritis NVME)
    • Ukuran kompak, ukuran leutik 102x30x10mm, gampang dibawa kabur
    • Kualitas Impressive, Exquisite Aluminium SSD Enclosure didamel tina aluminium premium anu diolah ku sandblasting sareng oksidasi.Gampang sareng nyaman dicekel tanpa usaha.The exquisite & naksir-tahan aluminium casting ogé bisa ngajaga solid state drive Anjeun.
  • Kasus HDD 3.5 inci USB 3.0 ka SATA III Kasus Hard Drive Eksternal Disk Enclosure Kasus USB HD 3.5 Pikeun Kotak HDD Max 10TB

    Kasus HDD 3.5 inci USB 3.0 ka SATA III Kasus Hard Drive Eksternal Disk Enclosure Kasus USB HD 3.5 Pikeun Kotak HDD Max 10TB

    • USB3.0 ka 3.5 inci SATA External Hard Drive Enclosure tiasa nyambungkeun naon waé 3.5 inci Serial ATA (SATA) hard drive ka komputer anjeun ngalangkungan port USB3.0 anu sayogi dina desktop atanapi laptop anjeun.Ngamangpaatkeun pinuh ku speed USB3.0 pikeun gancang nransper payil nepi ka 6Gbps, dipager ieu solusi sampurna pikeun mindahkeun data atawa cadangan data.
    • spésifikasi:
    • Warna: hideung
    • Standar Colokkeun: EU, AS, UK (opsional)
    • Input: USB 3.0 A bikangna
    • Chip: ASM1153E / JMS578 / ASM225
    • Ngarojong protokol angkutan UASP
    • Ngarojong SATA III, mundur cocog sareng SATA II / SATA I
    • Ngarojong notebook standar 3.5/2.5″ SATA hard driver
    • Tarif Transfer Nepi ka 5Gbps nalika disambungkeun ka port USB 3.0, mundur cocog sareng USB 2.0 atanapi 1.1
    • Ngarojong pikeun Windows/Linux/pikeun MAC OS
    • DC 12V ± 5% / 2A (interior positif) adaptor kakuatan kaasup
    • Ukuran: 188 x 110 x 30 mm / 7,4 x 4,33 x 1,18"
    • Panjang kabel: 55cm/21.65"
    • Catetan:
    • Punten kéngingkeun 1-3mm béda kusabab pangukuran manual.
    • Alatan tampilan béda jeung lampu béda, gambar bisa jadi teu némbongkeun warna sabenerna item nu dimaksud.Hatur nuhun pikeun anjeun ngartos.
    • daptar pakét
    • 1 X External Hard Drive Enclosure Case
    • 1 X DC Power adaptor
    • 1 X USB 3.0 Data Cable
  • USB 3.0 Dual Bay SATA HDD Docking Station pikeun 2.5/3.5 inci Hard Disk Drive Offline Clone UASP

    USB 3.0 Dual Bay SATA HDD Docking Station pikeun 2.5/3.5 inci Hard Disk Drive Offline Clone UASP

    • USB 3.0 Dual Bay SATA HDD Docking Station pikeun 2.5/3.5 inci Hard Disk Drive Offline Clone UASP
    • Panjelasan Produk
    • Ngaran produk 2 bay HDD docking station pikeun 2,5 / 3,5 inci
    • Bahan Aluminium Case
    • Alat anu Dirojong 2.5" SATA SDD / HDD, 3.5" HDD
    • Laju mindahkeun 5GBps
    • Kamampuh 16TB MAX
    • Fungsi Hiji Toel Clone Fungsi
    • panganteur USB3.0 / Kang Tata
    • HDD Interface Kang Tata
    • Warna Hideung
  • 2.5 HDD SSD Case SATA ka USB 3.1 3.0 Adaptor Case 6gbps HD External Hard Drive Enclosure Box pikeun Disk HDD Type USB C Enclosure

    2.5 HDD SSD Case SATA ka USB 3.1 3.0 Adaptor Case 6gbps HD External Hard Drive Enclosure Box pikeun Disk HDD Type USB C Enclosure

    • Link ieu teu kaasup SSD / HDD
    • Fitur:
    • 1, ukuran Slim Rojongan sadayana baku 7mm / 9.5mm 2.5inch SATA HDD SSD
    • 2, Ngarojong SSD HDD Kapasitas Max kana 6TB
    • 3. Sistem Operasi Cocog: pikeun Windows 98/SE/ME/2000/XP/Vista/Win7/Win8/Win10 Mac OS 8.6 atawa versi panganyarna
    • 4. Bahan: ABS
    • 5. Alat instalasi bébas, colokan panas-swap jeung muter, indikator LED, euweuh reboot atawa supir tambahan diperlukeun
    • 6. Antarmuka USB3.0, Laju Transmisi Nepi ka 6 Gbps (téoritis), ka handap cocog sareng USB 2.0, USB1.1
    • 7. Ukuran Produk: 122 X 81 X 14 mm / 4,8 X 3,18 X 0,55 "
    • Paket ngawengku:
    • 1. 1*2.5 inci SSD HDD Case (SSD HDD teu kaasup)
    • 2. 1 * Micro usb ka USB3.0 Cable
    • 3. 1 * Manual pamaké
  • Drive Panyimpenan M2 SSD Enclosure NVMe USB Tipe C Gen2 10Gbps PCIe M.2 NVMe Enclosure External Adapter Box pikeun 2230 2242 2260 2280 M2 SSD

    Drive Panyimpenan M2 SSD Enclosure NVMe USB Tipe C Gen2 10Gbps PCIe M.2 NVMe Enclosure External Adapter Box pikeun 2230 2242 2260 2280 M2 SSD

    spésifikasi:

    • Tipe: M.2 NVME SSD dipager
    • lumaku: M.2 NVME 2230/2242/2260/2280 SSD
    • Kabel: Kabel USB-C ka USB-A / Kabel USB-C ka USB-C / Kabel CC sareng adaptor OTG / 2 Kabel (opsional)
    • Bahan: Aluminium Alloy + panyalindungan PCB Plastik
    • Kontrol Utama: JMS583
    • Rojongan maksimum: 2TB
    • Rojongan Interface: B + M Key / M Key
    • Panyambung kaluaran: Tipe-C
    • System: pikeun Windows 98/Se/Me/2000/XP/Vista/Win7/Win8/Win10/MAC OS 8.6 atawa versi panganyarna
    • Ukuran: 104*40*12mm (Kira-kira.)
    • Warna: kulawu
    • Kaunggulan NVMe: 1. nepi ka kinerja 2. ngurangan reureuh 3. ngurangan daya dissipation 4. IPOS of SSD bakal ningkatkeun
    •  
    • Panginget haneut
    • 1.M.2 SSD teu kaasup.
    • 2. Kasus modél NVMe henteu cocog sareng NGFF SATA M.2 SSD, sabalikna.
    • 3.Pikeun SSD anyar anu henteu kapake, mimitina kedah ngadamel partisi, upami henteu tiasa dikenal.
    • 4.It is normal yén hal aluminium heats up nalika maké, sarta teu mangaruhan pamakéan normal.
    • Paket ngawengku:
    • 1 * M.2 NVMe Kasus
    • 1 * Kabel USB (Kabel AC/Kabel CC/2 di 1 Kabel/2 Kabel Pilihan)