Aakku Cina 10Gbps M.2 NVME SSD dipager Tipe-C padet Propinsi Girang 5Gbps NGFF Kang Tata Case HDD Case kalawan USB Cable pikeun M2 SSD Pabrik jeung Pabrik |Tianfeng

10Gbps M.2 NVME SSD Enclosure Tipe-C Solid State Drive 5Gbps NGFF SATA Case HDD Case sareng Kabel USB pikeun M2 SSD

Katerangan pondok:

1M.2 NVME SSD kotak Hard Disk nu ngarojong USB3.2 20Gbps speed.
Hal ieu dilengkepan USB3.2 Gen2x2 master chip panganyarna, sarta bisa ngarojong nepi ka 10Gbps rubakpita transmisi.

cangkang 2.The adopts ABS + ganda-lapisan aluminium alloy design tilelep panas.Kipas pendingin jempé dipasang di jero pikeun ningkatkeun éfék dissipation panas sareng efisiensi dissipation panas anu saé.

3. Cocog jeung opat spésifikasi béda M.2 NVME 2230, 2242, 2260, 2280 SSD, nepi ka 2000 MB / laju transmisi s.


Rincian produk

Tag produk

详情页_01

Catetan:

Dual-Bay M.2 SSD Enclosure dirancang husus pikeun M Key & M + B Key NVMe PCle SSD, kaasup 2280/2260/2242/2230, ngarojong nepi ka 4TB hard disk

1~2

[USB 3.1 Gen 2 kalayan Kacepetan 10Gbps] Kalayan USB 3.1 Gen 2 pang anyarna, kandang M.2 ieu pikeun nambihan panyimpenan data éksternal kana alat naon waé, nawiskeun kecepatan maca / nyerat data anu langkung gancang dugi ka 10Gbps, ngadukung 2 pcs M.2 ( NVME) hard disk maca sareng nyerat dina waktos anu sami.

详情页_02
详情页_03

3~4

[Desain Friendly Pamaké] Didamel tina alumunium рrеmіum аllоу pikeun gangguan panas anu langkung saé, panyumputan panyumputan diperyogikeun pikeun kaayaan anu luhur.Struktur alumunium tiasa ngajagi hard disk anjeun tina kakuatan luar.Indikator LED ngidinan Anjeun terang status gawé gampang.

Témbongkeun Rincian

详情页_06

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami