Aakku Cina 1800W Bitcoin Pertambangan PSU PC Power Supply Komputer Pertambangan Rig 6 GPU ATX Ethereum Pabrik jeung Pabrik |Tianfeng

1800W Bitcoin Pertambangan PSU PC Power Supply Komputer Pertambangan Rig 6 GPU ATX Ethereum

Katerangan pondok:

1.80 Ditambah Emas Certified pikeun konsumsi kakuatan handap, kirang noise jeung hawa cooler.

2. Catu daya pertambangan 1800W ieu tiasa janten alat anu sampurna pikeun rig ETH Coin anjeun.

3.140mm design kipas badag pikeun cooling sistem optimal sarta kinerja maximizing.

4.Rojongan 6 lembar kartu grafik.

5.With kapasitor badag anyar jeung bahan ring magnét badag, kinerja pisan stabil.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Ngaran Tambang Chassis Power Supply
Bahan Cangkang waja
Tegangan Input: 164-264V
ayeuna 10/5A
Kakuatan 1800w
GPU Ngarojong Nepi ka 6 GPU
ukuran: 18,5 * 15 * 8,5 CM (L * W * D) / 7,3 * 5,9 * 3,3 inci
Jenis PFC aktip PFC
Panganteur Kaluaran 20 + 4Pin * 1 sapotong
CPU 4 + 4Pin * 1 sapotong
6 + 2 Pin * 12 lembar
IDE * 4 lembar
SATA * 6 lembar
Métode cooling Niiskeun kipas
Suhu gawé -20 ℃ ~ 50 ℃
Suhu neundeun -40 ℃ ~ 70 ℃
kalembaban gudang 5%~95%
Kalembaban operasi 5%~85%
jaminan 12 bulan
Paket kaasup 1 x catu daya1x kabel kakuatan kualitas luhur

Catetan:

ATX-053

Meureun aya kasalahan 1-3 cm ukuran pikeun pangukuran manual.

Panyimpangan warna tiasa bénten kusabab setélan monitor anu béda, punten ngartos.

garansi 12 bulan.Pikeun ngajantenkeun catu daya gaduh umur anu langkung panjang, disarankeun pikeun dianggo leres.Mun anjeun mibanda patalékan, ngan ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Ngeunaan item ieu:

Wewengkon sumbu pangleutikna, aréa kipas panggedéna, kalayan pigura melengkung husus, pikeun ngalengkepan sistem cooling sirkulasi hawa pangalusna.

The catu daya dipeunteun kakuatan kaluaran 1800W, Kalawan nepi ka 93% efisiensi konversi, efisiensi tinggi na hemat energi, Ngagunakeun bahan ring magnét badag-kapasitas badag anyar, kinerja pisan stabil, loba dipaké dina rupa-rupa tambang jeung kakuatan tinggi tunggal. 12V parabot industri.

ATX-052
ATX-056

tegangan kaluaran kacida stabil, hadé ngajaga produk.

Unggal catu daya kedah lulus uji sepuh anu ketat sateuacan aranjeunna kaluar.

bahan produk anu kuat, awét, pikeun nyegah maké.

18 AWG garis kaluaran tambaga, panganteur kaluaran téh euyeub.

Fungsi panyalindungan: Over protection power, overvoltage protection, short circuit protection, overheat protection.

Ketebalan bungkusan 2CM tina katun, sacara efektif ngirangan karusakan prosés logistik!

ATX-051

Témbongkeun Rincian

ATX-055
ATX-056

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami