Aakku Cina ATX 2000W Full Modular BTC ETH Bitcoin Pertambangan PSU Power Supply 110V-240V 95% Efisiensi Pabrik jeung Pabrik |Tianfeng

ATX 2000W Full Modular BTC ETH Bitcoin Pertambangan Panambang PSU Power Supply 110V-240V 95% Efisiensi

Katerangan pondok:

1.80 Ditambah Emas Certified pikeun konsumsi kakuatan handap, kirang noise jeung hawa cooler.

2.For aréa permukaan cooling maksimum sarta kinerja.

Mode kipas 3.Zero RPM pikeun operasi jempé caket dina beban sedeng dugi ka sedeng;Suhu dipeunteun kaluaran kontinyu: 50°C.

4,100 persen kelas industri, 105 ° C dipeunteun kapasitor Jepang mastikeun kakuatan unwavering jeung reliabilitas.

5.Kabel modular pinuh, jadi Anjeun ngan nyambungkeun kabel perlu sistem Anjeun.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Ngaran Tambang Chassis Power Supply
Bahan Cangkang waja
Tegangan Input: 110-240V
ayeuna 10/5A
Kakuatan 2000w
GPU Ngarojong Nepi ka 6 GPU
Jenis PFC aktip PFC
Panganteur Kaluaran 20 + 4Pin * 1 sapotong
CPU 4 + 4Pin * 2 sapotong
6 + 2Pin * 6 lembar
IDE * 3 lembar
SATA * 4 lembar
Métode cooling Niiskeun kipas
Suhu gawé -20 ℃ ~ 50 ℃
Suhu neundeun -40 ℃ ~ 70 ℃
kalembaban gudang 5%~95%
Kalembaban operasi 5%~85%
jaminan 12 bulan
Paket kaasup 1 x catu daya1x kabel kakuatan kualitas luhur

Catetan:

ATX-191

Meureun aya kasalahan 1-3 cm ukuran pikeun pangukuran manual.

Panyimpangan warna tiasa bénten kusabab setélan monitor anu béda, punten ngartos.

garansi 12 bulan.Pikeun ngajantenkeun catu daya gaduh umur anu langkung panjang, disarankeun pikeun dianggo leres.Mun anjeun mibanda patalékan, ngan ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Ngeunaan item ieu:

Wewengkon sumbu pangleutikna, aréa kipas panggedéna, kalayan pigura melengkung husus, pikeun ngalengkepan sistem cooling sirkulasi hawa pangalusna.

Diwangun-di sareng kipas FDB 140mm pikeun aliran hawa ningkat dina lingkungan pertambangan anu ketat, sareng kapasitor Jepang pikeun stabilitas sareng efisiensi anu luhur.

ATX-195
ATX-193

Tingkat konvérsi dugi ka 90%, langkung éfisién énergi!Langkung ramah lingkungan!

tegangan kaluaran kacida stabil, hadé ngajaga produk.

Ieu catu daya profésional pikeun pertambangan.

kakuatan dipeunteun nyaeta 2000w;jeung kakuatan maksimum nyaéta 2400w.

Ngarojong 6 kartu grafik.

Unggal catu daya kedah lulus uji sepuh anu ketat sateuacan aranjeunna kaluar.

Cocog jeung mesin pertambangan jeung server.

bahan produk anu kuat, awét, pikeun nyegah maké.

18 AWG garis kaluaran tambaga, panganteur kaluaran téh euyeub.

ATX-192
ATX-194

Fungsi panyalindungan: Over protection power, overvoltage protection, short circuit protection, overheat protection.

Ketebalan bungkusan 2CM tina katun, sacara efektif ngirangan karusakan prosés logistik!

Témbongkeun Rincian

ATX-193
ATX-192

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami