Aakku Cina Emas Plated Pcie Vero1ox PCI-E 1X mun 16X v014 pro Card Extender Express adaptor USB 3.0 Cable Power GPU PCI v014 pro Riser Pabrik jeung Pabrik |Tianfeng

Emas Plated Pcie Vero1ox PCI-E 1X ka 16X v014 pro Card Extender Express adaptor USB 3.0 Cable Power GPU PCI v014 pro Riser

Katerangan pondok:

Modél: V014 PRO

Jinis catu daya: catu daya 15/6/4PIN

Panganteur: PCI-E 1X

Port catu daya: dual 6PIN 4PIN, 3 jinis palabuhan catu daya

Panjang kabel USB: 60cm

kinerja produk: garis extension kartu grafik panganteur 6P (kapasitas catu daya 16A) pikeun ngaronjatkeun catu daya

Bahan: Logam PCB


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Ngaran V014 PCIE Riser
Item Beurat 0,3 kg
Ukuran dewan 13*4,4 CM
merek TFSKYWINDINTL
Warna beureum
jaminan 12 bulan
Panganteur PCI-E, B 3.0, 6pin, 4pin.
panjangna 60CM
Daptar Paket: 1 * PCI-E 16X riser

1 * PCI-E adaptor

1 * kabel USB

1 * kabel SATA

详情页_01

Catetan:

Kusabab unggal bets bahan baku bisa jadi béda, kartu PCIE riser bisa jadi saeutik béda dina penampilan (saperti kapasitor padet, USB 3.0 cablel), tapi fungsi anu sarua.

KAMI janji nguji sadaya risers PCIE sateuacan kiriman!

Rincian barang:

 

Desain Vérsi Pgraded - PCI-E 1X mun 16X V014 PRO Vérsi kartu riser kalawan lampu LED sarta usik suhu jeung kabel USB 3.0, kartu adaptor kakuatan kalayan kabel shielded multi-lapisan, moal ngaleuleuskeun sinyal.

 

10 Kapasitor Maneuh Kualitas Tinggi - Kartu PCI-E kapasitas panggedéna di pasar, ngajantenkeun catu daya kartu grafik langkung stabil sareng aman.Kontak emas-plated mastikeun sambungan sampurna jeung umur layanan nambahan.

 

1~2

Temperature Probe Display - Defaults kana hawa kakuatan-on.Nalika suhu 75 derajat, tampilan bakal kedip-kedip sareng alarem.Genah tur kaamanan dina pamakéan.

Lampu Cadangan LED Unggul - Kalayan lampu LED RGB warna unik, anjeun tiasa nganggo lampu indikator pikeun ngawartosan upami adaptor kakuatan jalan.Perlindungan ganda pikeun GPU sareng investasi anjeun.

详情页_02
详情页_03

3~4

Lumaku sacara lega - plug and play, henteu kedah pasang supir.Kartu PCI-E bisa diselapkeun kana unggal slot PCI-E: 1x, 4x, 8x, 16x, kalawan fasteners, kartu grafik moal ragrag kaluar tina slot.

Témbongkeun Rincian

详情页_07
详情页_06

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami