pertambangan Bitcoin sigana gélo!

Komputer pertambangan pikeun koin virtual?Naha pertambangan Bitcoin ngan ukur artos gratis?
Nya, éta seueur, langkung ti éta!
Upami anjeun hoyong katerangan lengkep ngeunaan pertambangan Bitcoin, teraskeun maca ...
pertambangan Bitcoin dipigawé ku komputer husus.
Peran panambang nyaéta pikeun ngamankeun jaringan sareng ngolah unggal transaksi Bitcoin.
Panambang ngahontal ieu ku ngarengsekeun masalah komputasi anu ngamungkinkeun aranjeunna ngahijikeun blok-blok transaksi (ku kituna Bitcoin kawentar "blockchain").
Pikeun layanan ieu, panambang diganjar ku Bitcoins karek dijieun jeung waragad urus.
Upami anjeun hoyong ngalakukeun pertambangan Cryptocurrency, anjeun tiasa mésér ti kami ngeunaan catu daya pertambangan, mesin panambang, kartu GPU, CPU ECT
Kumaha Ngawangun Rig Pertambangan
Saatos anjeun parantos suksés ngumpulkeun sadaya komponén anu diperyogikeun, anjeun kedah ngamimitian ngarakit rig.Éta sigana sapertos tugas anu pikasieuneun dina awalna, tapi éta sapertos ngawangun set Lego upami anjeun nuturkeun paréntahna sacara akurat.

Lengkah 1) Ngalampirkeun Motherboard
Anjeun 6 GPU + motherboard sanggup kudu ditempatkeun di luar pigura pertambangan.Para ahli nyarankeun nempatkeun kotak bungkusan nganggo busa atanapi kantong anti statik di handapeunana.Sateuacan lengkah salajengna, pastikeun yén uas nahan panyalindungan stop kontak CPU parantos dileupaskeun.
Salajengna, anjeun kedah ngagantelkeun prosésor anjeun ka Motherboard.Selapkeun CPU dipilih anjeun kana stop kontak motherboard.Ati-ati bari nyabut sabab bakal aya sababaraha némpelkeun termal dina kipas CPU.Jieun tanda dina duanana stop kontak motherboard ogé sisi CPU.
Tanda ieu kedah dilakukeun dina sisi anu sami nalika ngagantelkeunana, atanapi CPU henteu pas kana stop kontak.Nanging, anjeun kedah langkung ati-ati sareng pin CPU nalika nempatkeun prosésor anjeun kana stop kontak motherboard.Éta bisa gampang ngabengkokkeun, nu bakal ngaruksak sakabeh CPU.

Lengkah 2)Anjeun kedah gaduh manual anu tiasa dianggo sareng anjeun unggal waktos.Tingali kana nalika anjeun masang heat sink dina luhureun CPU.
Anjeun kedah nyandak némpelkeun termal teras terapkeun kana permukaan tilelep panas sateuacan anjeun ngagantelkeun prosésor.Kabel kakuatan heat sink kedah dihubungkeun sareng pin anu judulna "CPU_FAN1".Anjeun kedah parios manual motherboard anjeun pikeun mendakanana upami anjeun henteu gampang mendakanana.

Lengkah 3) Masang RAM
Lengkah saterusna ngawengku masang RAM atawa memori sistem.Ieu geulis basajan nyelapkeun modul RAM kana stop kontak RAM dina Motherboard nu.Saatos muka kurung samping slot motherboard urang, taliti mimiti nyorong modul RAM kana stop kontak RAM.

Lengkah 4) Ngalereskeun Motherboard kana pigura
Gumantung kana pigura pertambangan anjeun atanapi naon anu anjeun anggo salaku gaganti, anjeun kedah taliti nempatkeun Motherboard kana pigura.

Lengkah 5) Ngalampirkeun Unit Catu Daya
Unit Catu Daya anjeun kedah ditempatkeun dimana waé caket Motherboard.Pastikeun anjeun gaduh ruang anu cekap dina rig pertambangan pikeun ngalebetkeun PSU di jerona.Pilarian pikeun konektor kakuatan 24-pin hadir dina motherboards.Biasana aranjeunna gaduh konektor 24 pin tunggal.

Lengkah 6) Ngagantelkeun USB risers
Riser USB x16 kedah dirakit sareng PCI-e x1, anu mangrupikeun konektor PCI-e x1 anu langkung pondok.Ieu perlu disambungkeun ka motherboard nu.Pikeun kakuatan risers, anjeun peryogi sambungan listrik.Ieu gumantung kana model riser anjeun anjeun bisa jadi kudu boh PCI- e konektor genep pin, kabel SATA, atawa konektor Molex pikeun nyambungkeunana.

Lengkah 7) Ngagantelkeun GPUs
Kartu grafik kudu ditempatkeun pageuh dina pigura ngagunakeun riser USB.Colokkeun konektor kakuatan PCI-e 6+2 kana GPU anjeun.Anjeun kudu ngagantelkeun sakabéh konektor ieu ka sésana 5 GPUs engké.
Lengkah 8) Léngkah-léngkah Akhir Anu pamungkas, anjeun kedah mastikeun yén kabel-kabelna leres-leres disambungkeun.Kartu grafik, nu disambungkeun ka slot PCI-E utama kudu disambungkeun ka monitor Anjeun.


waktos pos: Nov-22-2021