Warta Geuning!!!!1800W 2000W Pertambangan ATX Power Supply sareng Kipas RGB Kaluar!

AYEUNA, Kami gaduh Power Supply Pertambangan énggal Kaluar sareng Kipas RGB, 2000W 220V Ngalihkeun catu daya psu pikeun asic antminer Ethereum S9 S7 L3 Rig Mining Computer Graphics ETH ZCAS miner MAX 2400W, Upami anjeun gaduh pamundut, wilujeng sumping anjeun naros


waktos pos: Jan-20-2022