kumaha carana milih PSU ATX pikeun GoldShell

Pilih catu daya anu cocog.Umumna disarankeun pikeun milih catu daya merek, langkung ti 600W kaluaran bakal janten pilihan anu langkung saé.

 

Mangga tuturkeun léngkah di handap ieu:

1. Kahiji, pondok nyambungkeun 16. pin 24pin palabuhan, nu pin héjo (power_ Dina) jeung sagala pin hideung (GND).
Inpo nu leuwih lengkep sadia dina internét.(searchLuncat ngamimitian atx catu daya)

Catetan: paerclip atawa kawat logam atawa pinset bisa dipaké pikeun sambungan pondok, sarta starter husus ogé bisa dibeuli online.

2. Sambungkeun catu daya jeung switch on, Lamun kipas rotates, mangka catu daya jalan normal.

微信截图_20220106150904

3. Colokkeun port PCIE 6pin ka HS1-PLUS OR BOX Power port.

4. tungtungna, Pikeun HS1-PLUS colokan dina kabel USB, sambungkeun ka komputer, tur nyetel pikeun ngamimitian pertambangan.


waktos pos: Jan-06-2022