Kumaha carana milih Psu pertambangan anu pas Pikeun Panambang anjeun?

Akhir-akhir ieu, seueur patarosan ngeunaan catu daya (PSU) naon anu dianggo pikeun pertambangan.Tt penting pikeun terang sabaraha kakuatan anu dibutuhkeun sistem anjeun atanapi upami anjeun badé ngumpul rig pertambangan, Ieu cukup saderhana pikeun ngitung draw kakuatan maksimum sistem anjeun.

Mimiti, panggihan TDP kartu grafis anjeun (TDP atanapi 'daya desain termal' mangrupikeun draw kakuatan maksimal GPU anjeun) sareng kalikeun sareng jumlah GPU anu anjeun anggo dina rig anjeun.Catet yén upami anjeun nganggo GPU anu béda, anjeun kedah nyimpulkeun TDP unggal GPU sabab henteu sadayana GPU gaduh TDP anu sami.
Salaku conto, NVIDIA RTX 3080 gaduh TDP 320W.Upami anjeun badé nganggo dua di antarana, total GPU TDP bakal 640W.

Bréh, tambahkeun deui 100W kana persamaan.Ieu ngagambarkeun motherboard, processor, sarta périferal séjén.

Dina kasus di luhur, draw kakuatan rig maksimum bakal sabudeureun 740W.

Kami tianfeng Power TOP seller Pertambangan PSU PC Power Supplies Unit Pertambangan Dukungan 6 8 GPU BTC Ethereum Miner PSU, merek kami TFSKYWINDINTL populer pisan di sakumna dunya, kapasitas catu daya pc kami tina 100W dugi ka 4000w, anu paling laris nyaéta 1600W MINING psu , 1800W pertambangan rig catu daya, 2000W server psu pikeun pertambangan, 2400W crypto pertambangan catu daya, 2800W rtx 3080 mnt psu 3600W Power Supply jeung 4000W asic panambang Supplies kakuatan, Urang ogé bisa nyieun catu daya nurutkeun pamundut anjeun, lamun boga pamundut, wilujeng sumping anjeun nanya , catu daya pangalusna pikeun panambang ngantosan anjeun , Panambang pangalusna dilengkepan catu daya pangalusna, anjeun pantes eta.Contact kami ayeuna pikeun meunangkeun tawaran pikeun mesin anjeun, hayu urang mimitian nyieun duit babarengan!


waktos pos: Nov-22-2021