Seuseueurna Perusahaan Pertambangan Awan Bitcoin mangrupikeun Scam

Kusabab gampang pikeun perusahaan nyandak artos rakyat, teras henteu mayar.Perusahaan tiasa ngaku janten perusahaan pertambangan awan tanpa aya buktina leres-leres gaduh hardware naon waé.

Janten émut: 99.9% perusahaan pertambangan awan mangrupikeun panipuan.
Kalayan paménta kakuatan anu langkung ageung pikeun catu daya ASIC, perusahaan kami ngaluncurkeun catu daya kakuatan tinggi tina 1600W dugi ka 4000W, Pikeun nyugemakeun sadaya pamundut ti unggal panambang, sakumaha anu urang terang, rigs Bitcoin peryogi catu daya khusus pikeun corong sareng nganggo listrik. éfisién.Anggo psu kualitas luhur kami bakal tiasa ningkatkeun efisiensi anjeun, ayeuna urang kakuatan tianfeng gaduh 1600W 1800W 2000W 2400W 2800W 3600W Pertambangan Power supply pikeun mesin ATX Miner, 1600W, 1800w, 2000W, 2000W 2400W, upami kami gaduh 8 gps pikeun mesin ATX Miner Anjeun hoyong ngajaga mesin panambang sareng kamar anjeun, sadayana henteu kunanaon sareng pikeun panambang ASIC, kami gaduh 1600W 1800w 2000w 2200W 2400W 2500W 2800w 3000W 3300w 3600W 4000W 2000w 2200W 2400W 2500W 2800w 3000W 3300w 3600W 4000W, urang gaduh 3000W kartu ogé 3000W, urang gaduh 3000W kartu GPU ogé 30 * 6pin. ogé ngaropéa nurutkeun sarat customer.Urang tiasa ngarobih panjang kabel listrik, ngaropea bungkusan anu dipikaresep ku para nasabah, sareng ngembangkeun rupa-rupa catu daya kalayan wattage sareng kakuatan anu béda.Upami anjeun ngagaduhan sarat, mangga ngahubungi kami. Mangsa jaminan sadaya catu daya kami nyaéta sataun.Upami catu daya pc ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi jasa saatos penjualan atanapi sadaya nomer telepon langsung, kami bakal ngabales anjeun gancang, Layanan palanggan kami online 24 jam sadinten.Upami anjeun mendakan masalah atanapi barang anu anjeun hoyong konsultasi, anjeun tiasa konsultasi ka kami iraha waé, sareng kami bakal masihan anjeun jawaban anu gancang sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyugemakeun pamundut anjeun.


waktos pos: Nov-22-2021