Aakku Cina NGFF M.2 Key B jeung konci A mun PCIe X1 Adpater pikeun 3G / 4G jeung WiFi Card Pabrik jeung Pabrik |Tianfeng

NGFF M.2 Key B sareng konci A ka PCIe X1 Adpater pikeun 3G / 4G sareng Kartu WiFi

Katerangan pondok:

1.Ieu adaptor teuteu kaasup kartu 3G / 4G jeung kartu WiFi.

2.adaptor nu dirancang pikeun ngarobah WWAN 3G / 4G Card (NGFF M.2 konci B) jeung kartu WiFi (NGFF M.2 konci B) pikeun PCIe 1x.

3. Kalayan slot kartu SIM / UIM, anjeun tiasa nganggo modul 3G / 4G langsung nalika kartu SIM dipasang.

 


Rincian produk

Tag produk

Rincian barang:

Eusi pakét:

1x NGFF mun PCI-E 1X adaptor

4x5DB anteneu 

2x Standar I/O Bracket(Luhur jeungLow Propil )

5 x obeng

1 x obeng

1 x kabel USB

1 x Manual

Témbongkeun Rincian

5
7

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami