Aakku Cina PCI & Isa Motherboard Tester Diagnostics Témbongkeun 4-Digit PC Komputer Mother Board Debug Post Card Analyzer Pabrik jeung Pabrik |Tianfeng

PCI & ISA Motherboard Tester Diagnostics Display 4-Digit PC Komputer Mother Board Debug Post Card Analyzer

Katerangan pondok:

Kualitas 1.High: Dijieun tina bahan premium, éta kuat sarta awét.

2.Suitable eusi: Diagnosis sinyal motherboard nu nembongkeun masalah CPU, Mémori, kartu vidéo, jsb.

3. Desain profésional: éta pilihan pangalusna, boh beus Isa jeung beus PCI.


Rincian produk

Tag produk

Rincian barang:

 

Fitur:

 

  • 100% Brand Anyar.
  • Duanana beus Isa jeung beus PCI cocog
  • Nangtukeun cacad ku bédana sora coding jeung spiker diwangun-di
  • Ngelingan kode pos saméméhna dina touch hiji tombol
  • Éta tiasa mendiagnosis sinyal motherboard anu nunjukkeun masalah CPU, Memori, kartu vidéo, sareng sajabana Tampilan kode POST diwangun ku dua, dot matrix hexadecimal read-out yén tampilan Power On Self Test (POST) kode status.
  • Ngarojong indikator kerja sumber daya -- + 5V, 12V, + 3.3V sareng 12V (Nalika indikator LED hurung pikeun nunjukkeun kakuatan masing-masing henteu kunanaon, upami henteu nunjukkeun kakuatan masing-masing gagal.)
  • Sapinuhna cocog sareng motherboards nanaon nu boga slot beus PCI na Isa
  • Mariksa diri fungsi tampilan jauh
  • Tampilan kode POST ganda - Pamaké tiasa maca POST dina komponén PCB sareng sisi solder.Gampang ningali kode POST nalika pangguna masang kartu POST dina sistem komputer

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami