Aakku Cina Platinum Power Supply 2500w stabilitas punjul Pikeun S7 S9 L3 + Mesin Litecoin Pabrik jeung Pabrik |Tianfeng

Platinum Power Supply 2500w stabilitas punjul Pikeun S7 S9 L3 + Mesin Litecoin

Katerangan pondok:

1.Active PFC, efisiensi konversi 92%

2.Impor bola ganda kipas baris kuat, umur panjang, reliabiliti tinggi

kasaluyuan 3.Better, stabilitas punjul

4.Electrical kinerja sarta indikator kaamanan saluyu jeung sarat wajib nasional.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Aplikasi Panambang, Server, kartu grafik
Daya Peunteun > 1000W
Tipe panganteur 10 * 6 pin
Daya Kaluaran 2500W
Tempat Asalna Cina
  Guangdong
Jenis kaluaran grup tunggal
tegangan input 208V
tegangan kaluaran 12V
Frékuénsi kaluaran 50 / 60 Hz
Kaluaran ayeuna 190-250a
Bahan cangkang SECC 0.8mm
Fitur konsumsi kakuatan low, ripple low, bisu
Kipas tiis Hideung kipas 40mm
Ukuran 24,6 * 11 * 6,4
Beurat 2,5kg

Fitur:

2500W (16)

1.Active PFC, efisiensi konversi 92%
2.Impor bola ganda kipas baris kuat, umur panjang, reliabiliti tinggi
kasaluyuan 3.Better, stabilitas punjul
4.Electrical kinerja sarta indikator kaamanan saluyu jeung sarat wajib nasional.
5.Multiple fungsi panyalindungan: leuwih-ayeuna, dina tegangan, leuwih kakuatan, panyalindungan sirkuit pondok, leuwih suhu
6.12v kaluaran, noise low, ripple low

Ngeunaan item ieu:

1.saha urang?

Kami dumasar di Guangdong Dongguan Cina, didirikan dina 2014, ngajual ka Pasar Doméstik (20.00%), Amérika Kalér (20.00%), Amérika Kidul (15.00%), Asia Wétan (15.00%), Éropa (30.00%), Aya Jumlahna sakitar 150-200 urang di pabrik urang.

2500W (11)
2500W (13)

2. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?

Ngalihkeun Power Supply jeung produk periferal hardware komputer lianna.

3. kumaha urang bisa quarantee kualitas?

Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;Salawasna inspeksi ahir sateuacan kiriman.
Kami biasana nawiskeun garansi 12 bulan, sareng pikeun RMA kami bakal nyandak tindakan anu tanggung jawab pikeun kaayaan anu béda.

2500W (12)
2500W (15)

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?

1. Profesional R & D \ Produksi \ tim jasa.
2. Sistim test paling canggih pikeun ngadalikeun kualitas.
3. Tim dagang urang gaduh 10 taun pangalaman

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?

Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR.CIF, EXW;
Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, HKD, CNY;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, Cash;

2500W (14)

Témbongkeun Rincian

2500W (15)
2500W (11)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami